Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد نظری» در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به شرایط بازنشستگی پیش از موعد در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار داشت: در کنار طرح بازنشستگی پلکانی در این صندوق بیمه‌ای، که توسط مجلس شورای اسلامی کلید خورده با هماهنگی آقای «علی شیرکانی» مدیرعامل صندوق، طرح بازنشستگی با ۱۰ سال بیمه‌پردازی و ۷۰ سال سن را از هفته گذشته کلید زده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بر اساس طرح مجلس شورای اسلامی هر سال، ۱ سال به سابقه بیمه‌پردازی اضافه و ۱ سال از سن بازنشستگی کاسته می‌شود تا در نهایت افراد با ۱۰ تا ۱۵ سال بیمه‌پردازی و ۶۵ سال سن بازنشسته شوند اما به هر شکل با بازنشسته کردن بیمه‌‌پردازان با ۱۰ سال بیمه‌پردازی و ۷۰ سال سن در قالب بازنشستگی پیش از موعد، حدود ۲ هزار نفر به تعداد بیمه‌شدگانی که در استان آذربایجان شرقی به صورت پیش از موعد بازنشسته شده‌اند، اضافه می‌شود. 

مدیر آذربایجان شرقی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ادامه داد: در استان آذربایجان شرقی بیش از ۱۷ هزار مستمری‌بگیر داریم که حدود ۸ هزار نفر از آنها زودتر از موعد بازنشسته شده‌اند که با احتساب این ۲ هزار نفر به ۱۰ هزار نفر می‌رسند. 

نظری در پاسخ به این پرسش‌ که صندوق بیمه اجتماعی چه تعداد بیمه‌پرداز در استان آذربایجان شرقی دارد و پیش‌بینی شما از اینکه سال آینده چه تعداد به بیمه‌پردازان این استان اضافه می‌شوند؛ چیست، گفت: ۱۹۵ هزار نفر در استان آذربایجان شرقی وجود دارند که حداقل یک بار سابقه بیمه‌پردازی به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر داشته‌اند. اگر سال آینده مشکلات اقتصادی تشدید نشود، ۹ هزار نفر به تعداد بیمه‌‌شدگان این استان اضافه می‌شوند.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان کشاورزان و عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • سهمیه‌ آذربایجان شرقی در طرح نهضت ملی مسکن ۲۰۸ هزار واحد است
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری